Ansvar Bewust Pakketverzekering

Samen met AnsvarIdéa hebben wij een pakketverzekering ontwikkeld met milieu- en mensvriendelijke details die aansluiten bij een duurzame levensstijl en waarbij de risico’s van die  levensstijl zijn meegenomen in de dekking. Je inboedel, je woonhuis, je auto, aansprakelijkheid en nog veel meer, past allemaal in het pakket en de pakketkorting kan oplopen tot wel 15% extra premiekorting.

Natuurlijk hopen we dat je geen schade krijgt maar als dat wel zo is helpen we je om van de nood een deugt te maken: als je de schade op een duurzamere manier wil laten herstellen verzorgen wij dat en mag je daarvoor bovendien tot 15% meer uitgeven.
Maar ook als na een schade weggooien en nieuw kopen goedkoper is (total loss), dan mag je tot 15% extra uitgeven om het toch te laten repareren.
Laptop gepikt? Als je er eéntje terugkoopt met een energiezuiniger label, 15% extra.

Verder zijn meeverzekerd: zonnepanelen, warmtepompen etc. Inclusief het eventuele productieverlies na een schade. En als je samen met je buren bijvoorbeeld het gereedschap deelt, is de helft van de boormachine van de buurvrouw meeverzekerd op jouw inboedelverzekering. Want deelgebruik is goed voor het milieu, je portemonnee, de sociale contacten en scheelt bovendien kastruimte.

Was de schade een traumatische ervaring? Een flinke brand of een gewelddadige inbraak kan veel impact hebben. Traumaverwerking is op de AnsvarBewust woonhuis en inboedel tot € 1000,- meeverzekerd.
 

Offerte – kost je niks en is in een paar minuten geregeld

Met de online offertetool kun je voor de volgende verzekeringen in het pakket offerte aanvragen: Aansprakelijkheid, woonhuis, inboedel, auto (met gratis CO2-compensatie), kunst en kostbaarheden waaronder smartphones, tablets en laptops en buitenshuisdekking. Camper, caravan, vakantiehuis, pleziervaartuig, motorfiets, ongevallen en doorlopende reis en annulering.

>>Naar de offerte-aanvraag

Alle andere verzekeringen kunnen we ook offreren. Stuur ons daarvoor een mailtje of bel ons even.

Van ontgrijzen naar vergroenen

Stapsgewijs zijn we op allerlei manieren de verzekeringen in het pakket aan het verduurzamen, als je hierover ideeën hebt, horen we ze graag. Bij onze uitleg over de verschillende verzekeringen kun je ook de verduurzamingselementen terugvinden die op dit moment al in dit pakket zijn opgenomen, in de loopt van 2021 volgen er meer.

Wil je meer weten of AnsvarIdéa, bijvoorbeeld over hoe zij het duurzame beleggen vormgeven en wat ze zoal nog meer doen op dit vlak? Klik dan hier: >>AnsvarIdea | MVO

>>Terug naar Particuliere Verzekeringen
 

Delen: