Uit de media

Hier vind je diverse artikelen die relevant zijn voor verzekeringen, de verzekerings-branche en duurzaamheid.

Het Verbond van Verzekeraars gaat tanden zetten in klimaat

Verbondsdirecteur Richard Weurding over de rol van de verzekeringssector op het gebied van klimaat, duurzaam schadeherstel, cyberveiligheid en letselschadeafhandeling.
download PDF:  2021-12-21 VVP – Verbond van Verzekeraars gaat tanden zetten in klimaat
 

Wie willen wij als verzekeraars zijn in 2040 ?

“Wie willen wij als verzekeraars zijn” is een gemeenschappelijk product van mensen uit de verzekeringsbranche en is gebaseerd op hun persoonlijke visies. Ideële Verzekeringen herkent zich in deze gemeenschappelijke visie en is het eens met de omschreven manier waarop en de verzekeringssector kan bijdragen aan een duurzame en circulaire economie.

Deze paper schetst een breed beeld over hoe onze samenleving er waarschijnlijk uit gaat zien en hoe de verzekeringssector daar een passende rol in kan hebben en een bijdrage aan kan leveren. Van het verduurzamen van de beleggingen tot het verduurzamen van de verzekeringsproducten. Van duurzaam schadeherstel tot uitsluitingenbeleid en engagementprocessen van niet alleen de partijen waarin word belegd maar ook van klanten en toekomstige klanten. Van het goede voorbeeld geven tot inspireren.
download PDF: impact-program-2021_position-paper_impact-coalitie-verzekeraars_def

—————————————————————————-
Terug naar >>Service overzicht.

 

Delen: