Zakelijk

Al ruim vijfentwintig jaar helpen wij bedrijven, instellingen en ZZP-ers met het beheersen en verzekeren van hun risico’s. We staan voor je klaar bij schade, maar ook voor advies, bemiddeling en belangenbehartiging.

Belangrijk daarbij is dat wij weten wat je van ons verwacht, zodat we ons daar op kunnen richten.

De startende ZZP-er  wil misschien eerst alleen een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten, en is daarom bereid om in het begin wat extra risico te nemen. Een bedrijf dat snel gegroeid is kan misschien nu pas tijd vrijmaken en klopt bij ons aan voor een complete risico-inventarisatie. Daarna kun je besluiten welke risico’s er wel of niet verzekerd moeten worden. Misschien kan een voordelige oplossing gevonden worden in aangepaste leveringsvoorwaarden of investeringen in preventie?

Afhankelijk van je wensen doen we je een vrijblijvend voorstel. Met dit >>Contactformulier zakelijk kun al je wensen kenbaar maken. Of je vraagt er simpelweg een een verzekeringsofferte mee aan.

 

Aansprakelijkheid, rechtsbijstand en milieuschade

Deze verzekeringen betreffen risico's op het gebied van aansprakelijkheid. Ze kunnen ook voor beginnende ondernemers essentieel zijn.
 
Hier bespreken we de Bedrijfs-, beroeps- en bestuurders-aansprakelijkheidsverzekering, de rechtsbijstandsverzekering, en de WEGAM (Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigen). 

>>lees meer

 
     

Cyber verzekering

De kans dat je organisatie slachtoffer wordt van cybercriminelen is reëel. Er is immers een geldstroom door je bedrijf. En ook heel veel waardevolle data, zoals klantgegevens of vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Hierdoor is elke organisatie een potentieel doelwit.
Een goede cyberverzekering helpt op drie manieren: praktische hulpverlening, aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor de eigen schade, opgelopen door de organisatie. >>lees meer
 
     

Risico's ivm. medewerkers

Een ongeval op het werk. Een werknemer die langdurig ziek raakt. Daar kun je als werkgever veel geld en tijd aan kwijt zijn. Je kunt deze risico’s als werkgever zelf dragen maar je kunt ze ook verzekeren.
Sommige verzekeringen richten zich op de risico’s die je als werkgever loopt, zoals de ziekteverzuimverzekering. Met andere verzekeringen dek je de risico’s van je werknemers. >>lees meer
 
     

Risico's rond bezittingen

Verzekeringen van gebouwen, goederen, voertuigen, inventaris en computersystemen.
Deze beschermen je eigendommen en investeringen.
Met name voor deze verzekeringen geldt: verzeker alléén die risico's die je niet zelf kunt dragen, die je onderneming in gevaar zouden brengen!  >>lees meer

 
     

Overige verzekeringen

Over de meest voorkomende verzekeringen heb je hierboven alles kunnen lezen. Uiteraard zijn er nog veel meer verzekeringsproducten en het kan best zijn dat jouw organisatie daar juist behoefte aan heeft. Een paar voorbeelden zijn evenementen, transport en kredietrisico.
>>lees meer

 
     

Onze dienstverlening

De basis van ons werk is dat we je organisatie behulpzaam zijn met verzekeringen. We bemiddelen bij de totstandkoming van die verzekeringen en gedurende de gehele looptijd zijn we jullie aanspreekpunt en adviseur. In geval van schade verzorgen we de schadeafhandeling en behartigen we jullie belangen.
 >>lees meer

 
     
Delen: